Pensionärerna behöver Kristdemokraterna i regeringen

Posted: augusti 23rd, 2010 under Allmänt.
Tags: , , ,

För pensionärernas skull är det viktigt att Alliansen vinner valet. Det är också viktigt att Kristdemokraterna får ett stort inflytande i den nya regeringen.

Nu är det tydligare än någonsin att det är Alliansen som är pensionärernas alternativ i höstens val. Det är bara genom en seger för den regeringsdugliga sittande regeringen som pensionärerna kan vara säkra på att de får sänkt skatt. De rödgröna vänsterpartierna lovar innte att pensionärerna ska få det bättre, tvärt om. De vill gärna att det ska låta som om det är vänsterpartierna som ger pensionärerna mer rättvisa, men det är inte rätt. De vill ge pensionärerna rättvisa genom att höja skatten för de som arbetar och det gör inte att pensionärerna får mer pengar kvar i plånboken.

Läs dagens artikel på DN Debatt och bli övertygad om hur du ska rösta för att Sveriges pensionärer ska få del av den goda ekonomin. Läs artikeln och bli varse vilken sida som står på deras sida. Det är genom att rösta på Alliansen och framför allt på Kristdemokraterna, som du ger din röst för att pensionärerna ska få det bättre. Genom att Göran Hägglund har varit enträgen i sitt arbete, kan nu pensionärerna glädjas över sänkt skatt under nästa år.

http://www.dn.se/debatt/pensionarernas-skatt-sanks-med-ytterligare-25-miljarder-1.1157500

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment