Fler nattöppna polisstationer

Posted: april 24th, 2008 under Allmänt.
Tags: , ,

Ella Bohlin Kristdemokraterna har rätt. DEt behövs fler polisstationer som är öppna hela dygnet. För som hon skriver i sitt pressmeddelande så är det på natten och kvällen de flesta misshandelsfall i hemmen sker. Kvinnor som blir misshandlade av sina män blir oftast inte det under kontorstid. Vi måste ha en annan inställning till hur vi ska se på detta.

Polisen behövs när brott begås, inte när det passar bäst för kontoret. På vissa orter idag finns ingen polis under stora delar av dygnet, det är inte så konstigt att människor blir oroliga. Att veta att det tar en timme innan polisen kommer är inte så bra. Varken för de som drabbas eller om man vill försöka minska brotsligheten.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment