Migrationsverket – nu gör de det igen.

Posted: maj 12th, 2008 under Allmänt.
Tags: , , ,

Nu visar Migrationsverket sin brist på empati igen. Denna gång ska de splittra tre syskon från Afghanistan. Är det den svenska inställningen till familjer som gör detta? Ingen kan väl ha förståelse för att man ska skicka hem en broder och låta de andra två få stanna. Syftet ska alltid vara att låta familjer kunna hålla ihop. De har inga andra släktingar utan det är bara de tre.

Man skäms över hur utväcklingen i svensk flyktingpolitik har blivit. Det är en skamm för Sverige. Jag trodde att det skulle bli bättre, mer medmänsklighet och mer helhetssyn med den borgerliga regeringen. Men fortfarande får samma omänskliga politik gälla i flyktinghanteringen. Varför märks inte den kristdemokratiska politiken och människosynen på detta område?

Det är inte så här det ska vara. I vårat välmående land ska vi inte fatta så här korkade beslut. Vi ska visa att vi är ett land med hög moral och att vi är ett land som låter vårat välstånd komma alla människor till del. Det ska inte vara skillnad på människor, beroende på deras betalningsförmåga eller ställning i vårt samhhälle. Vilken moral är det som styr Migrationsverket?

1 kommentar »

  1. click here to investigate https://pharmfriend.site/mkd/nautubone/

    Comment by Dennissek — 09 april 2023 @ 19:34

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment