Fotbollsfesten slut

Posted: juni 19th, 2008 under Allmänt.
Tags: , , , , ,

Avgå Lagerbäck. En av de stora rubrikerna idag. Sverige fick stryk mot Ryssland och kräver man Lagerbäcks avgång, och TV efter matchen står folk och säger att de borde plockat ut Zlatan, eftersom han var dålig. Men är det ju alltid. Vi vann och de förlorade. Eller hur? Man kan ju också fråga sig varför en sådan som Zlatan är stor i världen, och varför de som är bra fotboll står i Stockholm och tittar på, istället för att vara med plan. Jag tycker det är töntigt att stå och säga i kameran att de var urdåliga. Det är lika töntigt att det första krönikörer gör är att KRÄVA avgångar för ledare.

Heja SVerige! men Ryssland var tydligen bättre.

Nu kanske det kan bli lite annat än fotboll då.

www.svd.se www.dn.se

1 kommentar »

  1. […] Andra som bloggat om detta: Bra att Ryssland vann Sparka Lagerbäck Fotbollsfesten slut […]

    Pingback by Avgå Lagerbäck | Kulturbloggen — 19 juni 2008 @ 09:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment