Tveka inte! Rätt val är KD

Posted: juni 5th, 2009 under Allmänt.
Tags: , , ,

ÄNNU ETT SKÄL!

Slavhandeln måste stoppas igen. Men nu är det sexslavar det handlas med. Unga flickor som säljs för att gubbar i västvärlden ska få billig sex. Man försöker använda andra namn på detta hämska, för att det inte ska låta så förfärligt. Men slavhandel är vad det är.

Detta vill kristdemokraterna arbeta hårt med att få bort. Det måste införas kraftiga lagar inom hela EU för att motverka människohandel. Lagstiftning mot prostitution och sexköp måste ses över, den svenska sexköpslagen borde exporteras till de andra länderna i unionen.

Läs Kristdemokraternas valmanifest eller läs vad Ella Bohlin säger om detta på hennes blogg. http://www.bryssella.eu

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment