Manifestation mot trafficking

Posted: mars 14th, 2008 under Allmänt.
Tags: , , ,

Manifestation mot trafficking hålls på lördagen i Stockholm. Fantastiskt bra initiativ och så viktigt att fokusera på det skrämmande med detta fenomen. Jag har så svårt att förstå hur människor kan tycka att de har rätt att bete sig hur som helst mot andra.

I artikeln i Dagen kan man läsa att några kyrkor har gått ihop i denna manifestation, jättebra. Men man kan ändå tycka att alla kyrkor borde ställa upp, och varför är det bara i Stockholm? Borde vi inte i hela landet stå upp som en gemensam motståndare mot detta? Jo självklart borde vi det. Alltså får jag fråga mig själv varför jag inte gjort något. Det kanske är dags att försöka ta mig i kragen och hitta ett sätt att göra det här i Göteborgs stift. Det kan ju i och för sig vara så att jag har missat att det finns en manifestation här. Får kolla det.

Läs artikeln. http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=151145

1 kommentar »

 1. Hjälp oss backa upp appellen Utrota trafficking! på namninsamlingen: http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=1715. Skriv in ditt namn och bostadsort i fälten till höger! Klicka på “skriv under”. Det är allt!

  Stor uppslutning skall locka fler kändisar och politiker att stödja Insamlingsstiftelsen Människohandelns Offer på hemsidan; http://www.imoff.se/ med sina namn. Ju fler vi blir desto större sannolikhet att media presenterar insamlingen som en nyhet för en större allmänhet. Sedan håller vi tummarna för att den givmilda delen också sätter in en slant. Den kommer att gå “så rakt som möjligt” till en konkret åtgärd för offren.

  Polisen i Västra Götaland, Soroptimisterna, Vivi-Ann Nilsson; tidigare kommunalråd i Göteborg, Ingrid Schiöler stödjer projektet och fler kommer. Vi anlitar samma företag som hjälper Nordens Ark att samla in pengar.

  Kopiera gärna texten och vidarebefordra till så många du vill.

  Stort tack på förhand!
  Kjell Ericson
  Ordf

  PS. Ingen epidemi, olycka, gräshopssvärm eller annan farsot kommer att hemsöka dig eller din familj om du glömmer att tipsa minst 25 mottagare och på det sättet förvägrar dem möjligheten att känna generositetens sötma. DS.

  Comment by Kjell Ericson — 24 mars 2008 @ 23:48

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment