Vilken glad nyhet!

Posted: september 25th, 2009 under Allmänt.
Tags: , ,

I GP kan man idag läsa att en sådan fantastisk förebild som David Lega har gått med i Kristdemokraterna.

Vi hälsar dig varmt välkommen och vi gläds över ditt kloka beslut.

Jag kom just hem från de två dagar jag har varit i Norge och Strömstad, för att höra hur de arbetar med sysselsättningsfrågor. Två bra och informativa dagar. När jag då satte mig vid datorn för att kolla nyhneterna, lite trött och matt efter att ha lyssnat och tagit del av mycket information (delvis på norska), fick jag en riktig energikick av denna nyhet. För många av oss som själva har ett funktionshinder, har David Lega blivit ett härligt exempel på att det går att göra mycket av det man vill, även om förutsättningarna verkar vara lite knappa. Och även om man uppfattar att andra är tveksamma till att man ska lyckas. Därför känns detta för min del som en riktigt stor sak.

Läs artikeln på gp.se 

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=182872

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment