Hägglund gör det möjligt – receptfritt i butik

Posted: november 3rd, 2009 under Allmänt.
Tags: , , ,

Nu har det blivit möjligt att handla receptfria mediciner i den vanliga affären. När vi handlar mjölk och potatis kan vi också köpa verktabletter som Alvedon. Det blir enklare för oss vanliga människor. Nu räcker det att gå till ICA.

Efter att vi nu har haft en Kristdemokrat som Socialminister i tre år, börjar vi märka hur mycket bättre det har blivit för oss. Att det nu blir möjligt att köpa dessa enklare mediciner på ett enklare sätt är bara ett nästa steg. För att uppfräscha minnet för er så kan jag säga tandläkarbesöket. Det har blivit billigare, mm. Nu har alltså det börjat märkas att Apotekets monopol har brutits upp. Det är en stor och mycket positiv reform från Alliansregeringen. Det är en reform som kommer att vara till stor nytta för väldigt många. Det medför att vi inte behöver sitta och vänta så länge i kö och det innebär att vi kommer att få fler ställen att handla mediciner på.

På det hela taget en reform för vanligt folk. En reform av Göran Hägglund.

http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/01/i-dag-blir-det-mojligt-att-salja-receptfri-medicin-i-vanliga-affarer

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment