Vad händer i Fjärås?

Posted: april 29th, 2011 under Allmänt.
Tags: , ,

Visst är det väl ett i-landsproblem, men man undrar ändå vad det är som händer. Nu är det ytterligare problem med de nya planerna i Fjärås. Man får nästan känslan av konspiration. Planerna ska enligt uppgift (t.ex. i Norra Halland idag) vara klara, men nu får de inte användas för att staketen inte är helt färdiga. Varför gör man inte hela staketet samtidigt?

Om ni lovar att inte sprida mina tankar, så ska jag säga vad jag nästan misstänker.

De som ska godkänna att konstgräset i Fjärås är färdigt har säkert koppling till spelare i andra lag i kommunen. Om det då inte går att spela i Fjärås, så får lagen här ifrån alltid spela bortamatcher. Alltså större chans att de andra lagen vinner över Fjärås.

Skulle inte förvåna mig om det dyker upp något annat när staketet väl är helt.

2 Comments »

 1. Varför man inte gör hela staketet samtidigt? Kanske för att allt markarbete inte är klart samtidigt?

  Sen att Norra Halland publicerar en artikel om att staketet vid klubbhuset inte är klart utan att kolla upp om så verkligen är fallet är rätt skrattretande tycker jag.

  Att Fjärås fotboll styrelse/ledning försökt stoppa uppsättning av staket just utanför deras klubbhus kan ju även det ha en orsak på förseningen av just den sträckan stängsel…

  Comment by Fredrik — 03 maj 2011 @ 19:23

 2. Tänk om kommunen la hälften av pengarna dom lägger på konstgräs till ridsporten… Vi skulle ha landets finaste ridanläggningar då.
  Ridsporten är ju en ”tjejsport” men det är trots allt näst största idrotten i landet och definitivt den största handikappidrotten i landet men det räknas kanske inte. Sluta gnäll över ett staket, som du skriver I-landsproblem. KRK är fallfärdigt med föreläggande på stallar, Nordhallands undelag gör att ingen vågar tävla där men det verkar inte spela någon roll… Det är ju bara tjejer ,eller?

  Comment by Michael Cassaras — 03 oktober 2011 @ 00:18

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment