Thomas Östros gå och kamma dig!

Posted: april 15th, 2008 under Allmänt.
Tags: ,

Hallå där Östros. Du kan väl inte allvar hävda att regeringen har misslyckats? är du inte trovärdig det minsta om det är du menar. För hur kan du säga att det är ett misslyckande att många människor har fått ett jobb, hur kan du säga att det är ett misslyckande att låginkomsttagarna har fått betydligt lägre skatt? Kan sossarnas ekonomiske talesman kassta ur sig vad som helst? Ja tydligen kan han det.

Han sitter där i Aktuellt och kan med att rakt ut i rutan säga att de har misslyckats. Sossarna styrde Sverige i många år och vad hände då? Vi fick inga skattelättnader, utan bara höjningar. Vi fick bara färre och färre jobb, vilket medförde att integrationen var katastrofalt dålig. Det blev bara fler och fler sjukpensionerade. Var det en lyckad politik?

Thomas Östros, snacka om att vara vänsterpopulist.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment