Hockey VM och Körslaget

Posted: maj 3rd, 2008 under Allmänt.
Tags: , , ,

Idag spelar Sverige sin första match i hockey-VM. Den krockar ju med Körslaget. Vilket ska man välja?

Det är kul att det blir lite hockey igen, man tröttnar ju på all fotboll. Fast mycket av VM är ju lite sent på nätterna förstoss. Det ska bli spennande att se hur det går mot Vitryssland. Det har ju inte alltid gått så bra, men idag tar vi de. Spelschemat finns på svd.

Fotboll, ja jag var på grabbens match idag, det gick inte så bra. Trots att han kämpade grymt mycket och han fick spela hela tiden. De hade bara en avbytare. Det var första matchen för året och vi får hoppas att de lyckas få in bollen i kommande matcher.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment