Alf Svensson har ett stort hjärta

Posted: maj 6th, 2008 under Allmänt.
Tags: , ,

Alf Svensson har ett stort hjärta, inte ett hjärta rött. Det är roligt att Alf blir så mycket citerad på bloggarna. För visst har han mycket att säga och det han säger är bra. Självklart är det dags att börja förbättra för pensionärer och jag håller också med om att det inte är rätt att människor ska tvingas flytta för att få behålla sin akasa.

Fast det är inte heller som ett hjärta rött skriver. Det var inte fel av Alf att vilja se över hur sjukskrivningar och förtidspensioner används. Vi ser ju nu att det har blivit mycket fler som har fått jobb och att det är fler som kan börja jobba med de vilkår de klarar. Det är inte som på s-tiden att man var sjukpensionär eller heltidsjobbande. Det är ju så att den nuvarande regeringen har insett att man kan klara av att jobba deltid eller att man orkar jobba den ena dagen men inte den andra.

Det blir också så roligt när det röda hjärtat talar om avreglering. Det har inte bara varit borgliga regeringar som har sysslat med sådant. Och mycket av det arbetet har blivit bra för oss vanliga medborgare. Vi har fått större möjlighet att välja och att själva bestämma vem som ska göra saker åt oss. Men läs gärna den röda bloggen också. Det kan vara intressant med lite uppiggande motsägelsefulla påståenden.

http://ilsemarie.wordpress.com/2008/05/06/hjartloshet-vinstmaximering-och-eu/

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment