4 partiledare

Posted: juni 27th, 2008 under Allmänt.
Tags: , , , ,

Är nu på riksting i Norrköping. Det är riktigt trevligt och vi har haft långa och intenciva debatter om både jämställdhet, integration, ungdomar och ekonomi. I morgon kommer miljön att vara ämnet.

Idag var alla fyra alliansens partiledare här. En trevlig överraskning som visade på ett gott samarbete mellan regeringspartierna. De lockade fram många skratt och applåder. De var alla övertygade om att det blir fler mandatperioder med borgerligt styre. Och det behöver Sverige värkligen. Vi måste komma längre bort från det socialistiska tänkandet vi har varit utsatta för så länge.

Idag var jag också på en träff med Mats Odell. Vi var några bloggare som satt och pratade med honom en stund om hur vi ska kunna samarbeta med bloggandet. Möjligen kan det bli så att han startar en egen blogg. Vi försökte att få honom att nappa på det. Vi får se.

Göran Hägglunds tal igår var mycket bra. Han var som vanligt riktigt rolig och drog en massa skämt. Han var rätt syrlig mot oppositionen och det ska han vara. De måste få visa var de står. Det är dags att de talar om att de vill höja skatten för att genomföra sina ideer. Det är på tiden att vi börjar syna deras kort.

Imorgon är det dags att välja partistyrelse, och vi kommer att välja Göran till partiledare igen. Innan valet är jag övertygad om att han kommer att vara en av de populäraste partiledarna i vårt land.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=577&a=798324

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment