Riksting

Posted: juni 24th, 2009 under Allmänt.
Tags: , ,

Då har det blivit dags att åka på Kristdemokraternas riksting. Till Västerås denna gång.

En hel del motioner som ska behandlas, många med bra förslag och också andra som är mer tveksamma. Jag har som vanligt läst på om vården och miljön. Det brukar vara mina områden och så alltså denna gången också.

Förutom motionerna så ska vi välja till partistyrelsen. Det är självklart att våran ordförande Göran Hägglund väljs för ännu en period och att våra vice ordföranden Maria Larsson och Mats Odell får förnyat förtroende. Men det är några nya namn som ska väljas till PS och vi från Halland ska försöka få in Larry Söder. Det är på tiden att vi får en ledamot från vårt län och det kommer vi att jobba på. Det är tillräckligt med folk från Stockholm och Jönköping redan och det behövs representanter från andra län också.

Vi är övertygade om att Larry skulle göra ett bra jobb där. Han är en duktig politiker med många goda ideer. Det skulle vara riktigt roligt om vi kunde lyckas med det.

Om jag får chansen så ska jag försöka rapportera om hur det går och vad som händer. Det kan nog bli en del intressanta debatter att skriva om.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment