Hallå eller! Huligan

Posted: mars 26th, 2008 under Allmänt.
Tags: , ,

Det är ju sanslöst. Kollade på tv4nyheterna nu, fick då höra om dessa huliganer. Till helgen börjar fotbollsallsvenskan till mångas glädje, dock inte min. Fotboll ska väl vara något roligt och trevligt för alla de som gillar det. Men nu inför denna sesongen har rekryteringen av unga huliganer varit större än någonsin. Till vilken nytta eller snarare till vems glädje?

Om det är som de säger på nyheterna att dessa huliganer är så unga som 13 – 14 år, så undrar jag var föräldrarna finns. För här måste föräldrar ta ett större ansvar. Huliganerna förstör ju allt det festliga med denna folksport. Att det finns ett gäng huliganer för varje lag i allsvenskan, som är ute och gör upp med de andra lagens huliganer är ju helt korkat. Vad är det föresten de gör upp om? För lagen är ju inte intresserade av dessa slagsmål. Det kostar bara en massa pengar och det drar skam över sporten. Det finns också några kommentarer på tv4nyheternas site som är mer eller mindre värda att läsa.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment