Sänkt skatt för pensionärer

Posted: februari 4th, 2010 under Allmänt.
Tags: , ,

Det är dags för pensionärerna att få sänkt skatt. Det var Göran Hägglund mycket tydlig med i fredags. Nu har det redan fått genomslag hos de andra i alliansen. Moderaterna kan nu åckså tänka sig detta. Det är bra och det är tydligt att det Kristdemokraterna står för, får genomslag. Kristdemokraterna gör skillnad för pensionärerna.

De som har jobbat och slitigt hela livet ska självklart få lön för sin möda. De har bygt Sverige och deras arbete har gjort att vi har ett bra välstånd och goda förutsättningar för ett gott liv. När vi nu verkar ha klarat oss ganska bra igenom den versta krisen någonsin, så är det deras tur att få del av det ekonomiska utrymme som finns.

Vi som jobbar vill inte ha mer skattesänkningar innan pensionärerna har fått sin. Kristdemokraterna kommer att kämpa för pensionärerna och genom att rösta på oss hjälper du till.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/chatta-med-aldreborgarradet-ewa-samuelsson_4189105.svd

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment