Trygga valfriheten – rösta Kristdemokratiskt

Posted: maj 14th, 2010 under Allmänt.
Tags: , , ,

För oss alla som tycker det är viktigt att ha valfrihet, att få bestämma hur vi ska leva våra liv, är årets val väldigt viktigt. Det gäller att se till att det parti som lovar att föra mer makt till folket och mindre till politiker får ett stort mandat i riksdagen och regeringen. Rösta därför på Kristdemokraterna den 19 september.

Idag blev det än tydligare att om de rödgröna vinner så kommer regeringen att bestämma hur ni ska fördela tiden med era barn. Enligt beslut på MP´s kongress ska föräldraförsäkringen delas i tre delar. Alltså minskar möjligheten för familjerna att styra sina liv. Samtidigt vill kongressen göra en förbättring, att förlänga föräldraförsäkringen med 5 månader. Blir nog svårt att få med de röda på.

Det är märkligt att Miljöpartiet har ändrat sin familjepolitik så mycket. Tidigare var de för vårdnadsbidraget och nu är de emot. Tidigare såg de till familjernas bästa och inte till vad S vill att de ska tycka. Det kan inte vara lätt att vara en Miljöpartist av den tidigare sorten. Visst är det kul när opinionsmätningarna går upp, men är det värt priset av att sälja sin själ?

http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/partiledningen-fick-inte-sin-vilja-igenom_4716547.svd

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.369207-mp-s-partistyrelse-nedrostad

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment