Flyktingbarn är välkomna hit

Posted: juli 4th, 2010 under Allmänt.
Tags: , ,

Vi Kristdemokrater i Kungsbacka är glada över att det verkar som att det äntligen har löst sig med ett hus för ensamkommande flyktingbarn.

Vi bor i en kommun som har råd att hjälpa andra. Vi ska ta emot människor som behöver en trygg plats att bo på, med öppna armar. Det finns inga skäl för oss att neka att ge stöd. Vi Kristdemokrater är emot all form av främlingsfientlighet och vi hälsar de som behöver få stöd av vår kommun välkomna hit.

Om ett barn eller ungdom tvingas lämna sitt land, sin familj och sina vänner är det vår medmänskliga skyldighet att ställa upp och hjälpa. Medmänsklighet är att inte bara se till sig själv och sina närmaste, utan att också kunna se till andras behov. Om någon tvingas fly från krig eller naturkatastrofer så behöver man känna att man är välkommen och det tycker vi Kristdemokrater att Kungsbacka ska visa.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/goran-vid-granspolisen_4948993.svd

1 kommentar »

  1. hej!

    Vilken verklighet lever du i? Du säger att vi måste ta emot människor som behöver en trygg plats att bo på men du skiter fullkomligt i vilken otrygg miljö du börjar bidra med till oss kungsbackabor. Jag har flera kompisar på många håll i landet som sett sin stad förvandlas otroligt mycket genom att allt bara startade med ett flyktingboende. Vill du va med att bidra till de? Öppna ögonen lite å sluta var så himla PK. Om du nu mot all förmodan vill ha å göra med flyktingbarn så bjud in dom till ditt hus i fjärås.

    Comment by jonas — 11 juli 2010 @ 11:13

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment