Val för tillgängligheten

Posted: september 17th, 2010 under Allmänt.
Tags: , , ,

Nu när det bara är ett par dagar kvar innan valdagen, så är det dags för alla att bestämma sig för vilket val man ska göra. Min uppmaning är att ni ska göra ett val för tillgängligheten.

Om människor med funktionsnedsättning ska kunna få en jämlik chans i vårt land, så måste vi alla rösta för ett mänskligare Sverige. Vi måste se till att Kristdemokraterna som är det parti som ser till alla människors unika behov, ska bli en större del av regeringen. Vi vet alla att det har talats väldigt mycket om handikappolitik genom åren men väldigt lite har hänt. Under de senaste tre åren har det istället börjat ske saker. Det har påbörjats mycket arbete för ett tillgängligt Sverige och det gäller att dessa saker får hinna bli verklighet.

Kristdemokraterna är garranten för att vi ska bli fullt delaktiga i samhället. Kristdemokraternas politik leder till att alla människor får chansen att vara med och ta ansvar och vara en del av samhället. För det är just det som människor med funktionsnedsättning vill vara, en del av samhället. Man vill inte bara sitta vid sidan av och se på.

Alla människor har samma värde, men olika förutsättningar. Det är vad den kristdemokratiska politiken talar om. Rösta för ett mänskligare SVerige där vi alla får en plats.

1 kommentar »

  1. Kristdemokraterna är inte all en garant för ett bättre sverige för funktionshindrade det är bara att se vad som har hänt under den gångna perioden under kristdemokraternas ledning spå har man mycketkraftigt försämrat den personliga assistansen .
    Det är flera hundra personer som har blivit av med sina personliga assistenter under kristdemokraternas ledning av socialdepartementet

    Comment by Sven Aibert — 13 oktober 2010 @ 11:35

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment