Valresultatet är inte bara Hägglunds fel

Posted: november 24th, 2010 under Allmänt.
Tags: ,

Efter ett dåligt val måste vi alla jobba åt samma håll. Det är inte rätt väg att gå att bara kritisera partiledaren. Det är inte Göran Hägglund själv som ska bära ansvaret för valresultatet. Det är fel att agera så och det är i synnerhet fel att göra det i media. Vi Kristdemokrater borde inte följa i sossarnas ledband i detta.

Göran har gjort ett bra jobb som partiledare och det är viktigt att vi fokuserar på de verkliga problemen nu. Vi måste självklart fråga oss vad vi gjort för fel, men nu har det mer blivit fokus på vad Göran gjort för fel. Låt oss fundera på varför människor inte röstar på det som vi tycker är den bästa politiken. Anledningen är inte vår partiledare.

Som jag ser det så måste väl en partiledare ha rätt att säga att vi ska se över hela vår politik och då även vårdnadsbidragets utformning. Det är väl snarare så att det skulle vara fel om han inte ville utvärdera vår politik.

Nu måste vi lägga all kraft på att hitta lösningar, inte syndabockar.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=235886 http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/kritiker-har-inte-kds-basta-for-ogonen_5720105.svd

1 kommentar »

  1. Jo, visst. Men inte inleder man med att lyfta partiinterna stenar i media. Göran Hägglund är en bra person, men den här tunga stenen frestar på.

    Comment by Hans G Eriksson — 24 november 2010 @ 15:15

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment