Kristdemokraterna vill ha sänkt skatt för pensionärerna

Posted: augusti 22nd, 2012 under Allmänt.
Tags: , , ,

Om något ska prioriteras i den kommande budgeten från regeringen, så är det sänkt skatt för Sveriges pensionärer. Och åter igen så är det vi Kristdemokrater som kämpar för det. Denna gång ska det väl lyckas. Ingen mer sänkt krogmoms eller något annat sådant innan pensionärerna fått sitt.

Det är högst rimligt att de som jobbat hela livet och slitit för att vi andra ska ha det så bra som vi har det här i Sverige, ska få del av den goda kakan. Så om det finns utrymme för någon åtgärd så är det här det ska satsas.

Vi Kristdemokrater runt om i landet hoppas att våra ministrar ska lyckas övertyga de motsträviga kamraterna i förhandlingarna.

2 Comments »

  1. Inkl. förtidspensionärer?

    Comment by Bo Grahn — 23 augusti 2012 @ 00:17

  2. Det blir bara så patetisk när åpolitiker som du skriver som du gör nu. För KD, C och Fp kommer öändå inte att sätta emot Moderaterna . Titta på Diskrimneringslagen för funktionshindrade, titta på barn konventionensom lag . Titta på LSS . Ni har ingen troverdighet kvar ! För er är det viktigare att vara övrens med M än att skapa ert samhälle . Jag hoppas att alla moderaternas knähundar åker ut ur riksstagen vid nästa val.

    Comment by S-P Sörensson — 25 september 2012 @ 17:33

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment