Skatteavdrag för hushållsnära tjänster

Posted: maj 2nd, 2008 under Allmänt.
Tags: , , ,

Rapport hade ikväll ett inslag om de för s så förhatliga hushållsnära tjänsterna. Enligt uppgifter som Rapport hade fått från skatteverket, har dessa avdrag visat sig vara mycket populära. Det visar sig också att det inte bara är höginkomsttagare som använder sig av denna möjlighet. Även låginkomsttagare gör avdrag i deklarationen för arbeten de har anlitat andra att göra.

Det är alltså så att kritikernas främsta argument inte håller. De hävdade ju med bestämdhet att det bara var något för de rikaste. Men som många av oss som tycker detta är bra, sa från början, så innebär detta avdrag att alla kan ha möjlighet att slippa göra allt själva. Ännu ett pluss för vår regering. Ännu en sak de genomför som blir bra för Sverige.

Så med denna redovisning från skatteverket får vi blir det än tydligare att Kristdemokraterna är ett nödvändigt parti för Sveriges väl. Tänk vad mycket vänsterfolk har kritiserat detta och nu visar det sig att det blev så bra. Hur ska de kunna förklara bort att det inte blev en reform för miljonärer? Det går naturligtvis inte, de får allt bita i det sura äpplet och erkänna att de hade fel.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment