Torsdag på torget

Posted: juli 2nd, 2008 under Allmänt.
Tags: , , , ,

Första torsdagen i juli är det stor marknad på torget i Kungsbacka. Då finns vi där från Kristdemokraterna, precis som alla andra partier. Mellan 9 och 12 kan ni komma och ställa frågor eller bara snacka lite med mig. Det brukar vara en välbesökt marknad så vi hoppas på många intresserade av lite politiksnack mellan handlandet. Hoppas några av er kan ta er dit.

På eftermiddagen har vi miljö- och hälsoskyddsnämnd. Sedan är det semester. Det ska bli skönt med lite ledigt. För man behöver få lite tid att vila ut och för att ladda om för resten av året. Det är så skönt att bara vara och njuta av tiden. Fixa trädgården och umgås med barnen. Det versta är att de alltid vinner numera om man ska tävla lite. Men så är det, då är de glada och det är ju bra.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment