Sviks av hembyn

Posted: oktober 26th, 2008 under Allmänt.
Tags: , , ,

John McCain sviks av sin egen hemby i Arizona. De röstar tydligen på demokraterna fast resten av staten är republikaner. Man undrar ju varför, är det så att de känner honom för väl eller är det det gamla uttrycket som gör sig gällande? Man blir aldrig profet i sin egen by. Är det så att det är svårare att bli accepterad av sina egna?

Jaja, den 4 november får vi veta hur det går. Det är i allafall nästan så att det rapporteras mer om deras val än om våra egna. Har ni läst något om att det är EUval i juni? Ja lite kanske, men ett halvår innan valet i USA viste vi det mesta om deras kandidater. Och det är absolut ett viktigt val för oss alla. För det blir så stor skillnad för oss i Sverige beroende på vem som vinner. Eller?

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment