Hög tid att bestämma dig för Kristdemokraterna

Posted: juni 6th, 2009 under Allmänt.
Tags: , , , , , ,

Det slutgilltiga skälet att välja Kristdemokraterna. 

Nu är det dags! Valdagen är här och nu får det vara slut med all tveksamhet. Ta en kristdemokratisk valsedel och kryssa ett namn. Det finns många goda kandidater den valsedeln, men ett par tips är Ella Bohlin, Alf Svensson och Sofia Modigh.

Det finns partier och grupper i parlamentet som vill legalisera vissa droger, det vill inte vi. Drogliberalisterna finns både i den gröna och den liberala gruppen. Det är skrämmande att höra hur de tänker. För mig är det ingen tvekan om att det är galet att göra droger lagliga.

Jag hörde en debatt mellan Sofia Modigh och en av de drogliberala parlamentarikerna Ekot för ett tag sedan. Han menade att det inte finns några belägg för att droger skulle vara farligt. Det är inte förvånande att jag tycker Sofia vann den debatten.

Tänk detta om du inte ännu har bestämt dig för att rösta Kristdemokraterna. Tänk de unga. Det finns redan nu allt för mycket droger i vårt land, vi behöver inte mer utan mindre av det. Ingen av oss vill att våra barn ska börja med knark. Människor blir miljonärer att förstöra livet för andra. Vi måste arbeta gemensamt för att bort knarket, inte för att göra det lagligt.

Tänk barnen och ungdomarnalägg din röst Kristdemokraterna, ett parti som har alla människors lika och okränkbara värde inskrivet i partiprogramet.

http://www.dn.se/fordjupning/europa2009/gronas-eu-ledare-i-tva-storgral-1.885374

2 Comments »

 1. Att vi har en människa som Sofia Modigh till dessa tidsviktiga frågor är fan skrämmande, hon kör på den misslyckade linje vi använt i 30 år, använder sig av de gamla vanliga argumenten om tänk på barnen och att droger är farligt….och just det ”drug is drugs”…

  Ni som har den gamla inbankade synen på knarkare och drogpolitik borde lämna över frågan till folk som faktiskt vet vad de pratar om.

  Comment by Åke — 22 augusti 2009 @ 06:24

 2. Och var har ni fotfästet, t.ex cannabis enligt kristendomen är ju ansedd guds skapelse och helig, har ni glömt bort detta helt och hållet?

  Det går bra att festa till det med vinet och ta det till nattvarden men drogar du dig med annat..ska du straffas

  Hur tänker folk?

  Comment by Åke — 22 augusti 2009 @ 06:27

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment