Final

Posted: juni 7th, 2009 under Allmänt.
Tags: , ,

Nu gäller det, Finalen i tennisen är över och finalen på valspurten är här och det är bara att vänta på resultatet. Eller inte bara vänta förstoss. Det gäller ju att få er som inte varit och röstat ännu att gå och göra det. Det går ju inte att ge upp innan målsnöret är paserat.

Kristdemokraterna är det rätta att rösta på. Vi behövs i parlamentet. Tänk med hjärtat om du inte har bestämt dig ännu. Ett tryggt Europa. Där människovärde rankas högt och där lagar stiftas med tanke på solidaritet och medmänsklighet.

Det blir en mycket spennande kväll. Ska vi få ett eller två mandat? Det är frågan. Ska enfrågepartier komma in eller är människor mer förnuftiga än så? Det jag i varje fall hoppas på av hela mitt hjärta är att främlingsfientliga partier inte ska komma över gränsen. Det är ännu ett skäl för er som inte tänker gå, att ändå göra det.

Använd den förmån vi har, att få delta i allmänna val. Det är inte alla människor i vår värld som har den möjligheten. Demokrati bygger på att vi alla är med.

http://www.svd.se/sportspel/nyheter/artikel_3023635.svd

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment