Kommun och landstingspolitiska rådet

Posted: december 10th, 2009 under Allmänt.
Tags: , ,

Idag har jag varit på mitt första möte med kommun och landstingspolitiska rådet. Partiets råd för kommun och landstingspolitik. Tog tåget kl 7 i morse och bor nu på Ano 1647 för att vara med på gruppmöte i morgon. Det har varit en riktigt intressant dag och jag är glad över att ha fått detta uppdrag.

Vi har idag diskuterat ett dokument för vår kommunpolitik. Det ska bli spennande att se vad det blir när det blir klart.

Vi har också självklart diskuterat valet. Det börjar närma sig och det blir ett arbetsamt år. I Halland har vi redan börjat med valrörelsen. Tom har nu börjat köra omkring med vår pickup med Göran Hägglund och Lars Gustafsson på. Det tror jag är riktigt bra. Nu är det bara att jobba på fram till valdagen. Kristdemokraterna behövs i regeringen och jag är övertygad om att vi kommer att få fler mandat efter valet. Det är viktigt att vi är med och gör politiken mer medmänsklig än vad den annars skulle bli. Vi får inte glömma människan i alla beslut som fattas. Kristdemokraterna är garranten för det. Många har förstått att alliansen är det rätta alternativet, men de har också förstått att fördelningen mellan allianspartierna måste bli en annan. Den 20 september nästa år får vi se resultatet, det ska bli väldigt intressant att få se hur Sveriges väljare röstar.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment