Obama har nu chansen

Posted: december 10th, 2009 under Allmänt.
Tags: , , ,

Idag kommer Obama till Oslo för att ta emot freds- och miljöpriset. Ett som många har sagt, märkligt val av pristagare.

Men idag har han ju fortfarande chansen att göra skäl för priset. Han kan ge ett stort och viktigt besked i klimatdiskussionerna i Köpenhamn. USA och EU borde lämna tydliga och långt gående löften. Det finns inga andra som kan ta lika stort ansvar. Usa måste gå före i denna fråga, precis som man brukar göra i vapenutveckling. För där har de hur mycket pengar som helst att satsa. Något man kan tycka är ett märkligt skäl att få fredspris för.

Visa nu att du gör skäl för ditt pris Obama. Säg till världen att du är beredd att visa att USA kommer gå lika långt som det land som går längst. Du har pengarna Obama och med ett sådant besked skulle många fler få större förståelse för att du nu får det pris du får.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment