Ska pedofiler skyddas av lagen?

Posted: mars 26th, 2008 under Allmänt.
Tags: , , , , ,

Nu är det dags att en barnporrlag som är skriven för att skydda barnen, inte pedofilerna. Därför är det viktigt att regeringen nu sätter ner foten och visar vägen. De får inte fega ur nu igen, som tidigare. Jag kan inte förstå hur någon kan tveka att förtydliga en viktig lag. Vi ska väl värna om barnens rätt, inte sjuka vuxnas. De ska inte kunna skylla att barnet bilden de laddade ner såg äldre ut. Det är ju löjligt.

Om en människa laddar ner barnponografi från nätet, som det oftast handlar om, ska lagen vara skriven att det går att åtala pedofilen. Ett barn ska vara skyddad av svensk lag. Sluta dra detta beslut. Se Dn debatt

1 kommentar »

  1. Hehe. Det är roligt att se hur antisexlobbyn ”barnifierar” näst intill vuxna ungdomar.

    Så om min 17,5-åriga flickvän skickar mig ett porrigt MMS är jag alltså inte bara pedofil utan också kriminell om jag inte raderar det ögona böj?

    Men jag är fri att sätta på henne fortfarande så länge hon vill?

    Att man inte får spela in porrfilm med 18åringar kan jag begripa. Men att inneha privata bilder? Ett skämt.

    Comment by Widar Nord — 26 mars 2008 @ 23:09

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment