Vänsterpartierna glömde solidariteten

Posted: januari 22nd, 2010 under Allmänt.
Tags: , ,

Vänsterpartierna försöker enas om en politik för att kunna regera tillsammans. Det verkar inte vara så lätt för dem och det de kommer fram till har hittills inte varit så lyckat.

Man kan verkligen förvånas över att de inte tycker att vi ska vara solidariska med länder som lever i krig. Att vi inte ska bry oss om att det Afganska folket lider under terror från talibanerna. Det är vad jag kallar en oansvarig politik.

Är det en sådan regering Sverige ska ha? En regering där Ohly får bestämma att vi ska lämna Afghanistans invånare i sticket?

Nej det ska vi inte. Vi ska inte ha en regering där vi riskerar att bli ett egoistiskt land som bara ser till vårt eget. Det är klart att vi ska ställa upp och hjälpa människor som behöver oss. Vi ska vara med och beskydda människor som behöver det. Det vi och resten av världen inte behöver är en vänsterregering som glömt vad solidaritet är.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/ideologi-gar-fore-arbetslosas-basta_4117769.svd

1 kommentar »

  1. Kunde inte sagt det bättre själv. Ett vänsterexpriment som inte vet vad dom vill med Sahlin i spetsen, Ohly som finansminister och Peter Eriksson som jag vet inte vad… Är det ett regeringsalternativ?

    Comment by Michael Cassaras — 25 januari 2010 @ 08:12

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment