Kristdemokraterna gör skillnad

Posted: januari 31st, 2010 under Allmänt.
Tags: , , ,

Det var mycket bra kommun och landstingsdagar som vi Kristdemokrater hade i Jönköping i helgen. Väldigt bra seminarier med intressanta ämnen och talare. Och framför allt var Görans inledningstal riktigt bra.

Det var ett tal med avsikt att peppa oss inför valrörelsen och det lyckades han med. Ett tal som gav oss många anledningar att skratta och han gav många kängor till den oeniga vänsterkartellen. Ja man kan efter ett sådant partiledartal utan att på något sätt överdriva, säga att vi absolut har den roligaste och bästa partiledaren.

Det är så helt rätt att Göran nu har gått ut och lovat att vi kommer att arbeta för att sänka skatten för pensionärerna. Även om ingen annan ännu har sagt sig vara beredda på det, så kommer vi att strida för det. Vi står på pensionärernas sida och det är vi de enda som gör. Att sänka pensionärernas skatt måste vara det första som händer i nästa budget. Det är en fråga om solidaritet. Det är eran tur nu.

Alltså blir det rätt uppenbart. Det finns ett parti som står på pensionärernas sida och det är Kristdemokraterna.

Sahlin säger sig också göra det, men det enda hon lovar er är att ni ska få lägre pension. Nej hon säger inte det rent ut, men konsekvenserna av den politik hon försöker åstadkomma ihop med de andra vänsterpartierna leder till det. De vill höja skatten för de som arbetar och på det sättet minska skillnaden. Vi vill inte höja utan sänka också för er. Låt er inte luras av deras högljudda men misslyckade försök till enighet.

För ett bättre, varmare och mer solidariskt Sverige, Kristdemokraterna gör skillnad.

 http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kladvalet-liten-fraga_4178277.svd

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment