Kristdemokraternas lista i Kungsbacka

Posted: februari 9th, 2010 under Allmänt.
Tags: , , , ,

Nu har årsmötet beslutat hur listan inför valet 2010 ska se ut. Vi hade bra diskussioner och vi kunde enas om en bra lista. Den är varvad med kvinnor och män och vi har också fått med de flesta kommundelarna bland de tio första. Att Larry Söder är överst på listan känns självklart och det har aldrig funnits någon diskussion om det.

Det känns som att vi har en lista som vi kan komma långt med och nu är det bara för oss alla att jobba hårt för att lyckas. Vi har stora förhoppningar att Larry ska vara kommunalråd efter valet och vi hoppas att vi ska få kommuninvånarnas stöd för vårt mål. Ni som vill stödja Larry att lyckas med det, gå med i vår Facebookgrupp och visa att vi är många som har samma mål.

Vi som vill se Larry Söder som kommunalråd i Kungsbacka efter valet 2010.

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=181360103694

Dessa är de tio översta på Kristdemokraternas kommunlista 2010:

1 Larry Söder

2 Ann Breitfeldt

3 Niklas Mattsson

4 Marie Wadström

5 Ingela Hofmann

6 Peter Wesley

7 Cherstin P Lindberg

8 Anders Ricksand

9 Eva Berntsson Gärtner

10 Gerhard Isacsson

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment