Föräldraförsäkringen ska inte kvoteras

Posted: maj 10th, 2010 under Allmänt.
Tags: , ,

Det blir mer för politiker att bestämma om i fall de rödgröna vinner valet. DEt lovade Ohly på Vänsterpartiets kongress i helgen. De kommer alltså då att se till att föräldraförsäkringen blir kvoterad. Familjerna kommer inte då att kunna välja själva utan politikerna i en sådan regering tycker att de vet bättre.

Vi kristdemokrater vill flytta mer makt från politiken till hemmen. Det är inte rimligt att alla ska göra likadant och det är inte rimligt att man vet bättre för varje familj bara för att man sitter i riksdag eller regering.

Det måste vara upp till varje familj och varje mamma och pappa att bestämma hur de ska dela på sin föräldraförsäkring så som det passar de bäst. Vi ska inte tvinga föräldrar in i ett uppifrån bestämt mönster. Varje familj är sin egen och de måste få göra sina val.

Lyssna på varför Göran Hägglund säger nej till kvoterad föräldraförsäkring. 

http://www.youtube.com/studiokd#p/u/0/BfUNn7OXO9o

Rösta på Kristdemokraterna och se till att Alliansen får fortsätta att regera i Sverige. Gör det för hela landets och för ditt eget bästa. Rösta för mer makt till människor och inte mer till politiker.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment