Sveriges bästa partiledare

Posted: augusti 31st, 2010 under Allmänt.
Tags: , , ,

Det är roligt att lyssna på Göran Hägglund. Vist är han Sveriges bäste partiledare. Efter dagens utfrågning i Svt får ni som har tykt något annat bara byta åsikt. Jag tycker han klarade sig utmärkt. Till och med utfrågare Anna var tvungen att skratta lite ibland.

Nu gäller det bara att jobba hårt de sista 20 dagarna och se till att Kristdemokraterna får stort utrymme i Sveriges nästa regering. Kristdemokraterna med Göran vid rodret behövs för att Sverige ska bli mänskligare. Fler vårdplatser och kortare köer till vården. Mer valfrihet och mindre pekpinnar från politiker om hur familjerna ska göra. Bättre omsorg om de äldre som behöver hjälp i vardagen. Bättre tillgänglighet för människor med funktionsnedsättning. Helt enkelt ett samhälle där alla har en plats och där alla är och får känna sig välkomna och behövda.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment