Veteranpoolen i Kungsbacka

Posted: september 8th, 2010 under Allmänt.
Tags: , ,

En dag i valrörelsen kan man få lära sig mycket på. Idag var jag på Löftadalens folkhögskola på debatt och samtal med en massa elever. De hade arrangerat dagen riktigt bra och vi fick många tillfällen att svara på deras frågor.

Senare på eftermiddagen hade vi besök av vår minister Maria Larsson. Vi var på ett företag jag inte visste så mycket om innan. Veteranpoolen i Kungsbacka. Ett företag som engagerar pensionärer för att utföra arbete inom tjänstesektorn. Väldigt intressant och det var flera veteraner där som vi fick tillfälle att tala med. De jobbar olika många timmar per månad och de får möjlighet att komma ut och göra något bra för andra, samtidigt som de mår bra själva av att jobba lite och snacka med folk.

Detta har blivit möjligt tack vare alliansens fyra år i regeringen. Alltså ännu ett skäl för er alla att ge alliansen nytt förtroende i fyra år till.

1 kommentar »

  1. Tack för att Du svarade på mitt brev angående Annelie Enochsson,Vet nu hur jag ska rösta .Mvh AC

    Comment by anncharlotte christiansson — 12 september 2010 @ 17:30

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment