Hoppas Kristdemokraterna står emot

Posted: april 27th, 2008 under Allmänt.
Tags: , , ,

Nu vill de införa allmän förskola även för tre-åringar. Hoppas värkligen att Kristdemokraterna säger nej till detta förskräckliga förslag. Det är ju endast för att motverka vårdnadsbidraget som de kommer med denna ide. Varför låter de sossarnas politik få styra trots att de inte regerar? De har värkligen lyckats med sin manipulering av svenska folket. Det är som att barn inte längre kan klara sig utan att vara på förskola. Föräldrars kompetens är tydligen inget att ha.

Jag kan inte förstå hur barn kunde växa upp förr. Då för länge sedan. Då barn inte fick pedagogisk utbildning redan från ett års ålder. På den tiden när man lät barn vara hemma och lära sig av sina syskon och av att låta den egna fantasin sprudla om de hade tråkigt. Idag får de inte ha tråkigt, det kan ju inte vara bra för utväcklingen.

Det krävs ett föräldralyft i Sverige. Res er upp alla föräldrar och våga ta er roll i besittning. Låt er inte luras av detta socialistiska tänkande, att någon annan är bättre på att uppfostra era barn. Ni är proffs på det. Det har föräldrar varit i hela människans historia. Så länge det har funnits människor.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment