Vårdnadsbidrag!!!

Posted: juni 18th, 2008 under Allmänt.
Tags: , , ,

Igår beslutade kommunstyrelsen här i Kungsbacka om att införa vårdnadsbidrag. Nu är det bara fullmäktige kvar som ska fatta beslut. Riktlinjerna är tagna och det ska börja gälla från och med september.

Det är riktigt roligt att det nu kommer igång. Det är också riktigt roligt att det har visat sig att Larry hade rätt. Nu har de snart inga köer längre i barnomsorgen. När höstterminen börjar är de ett minne blott.

I Kungsbacka kommun: Vårdnadsbidrag, familjedaghem och inga köer till förskolorna. BRA! jobbat Larry Söder. Hoppas du får lika mycket tack nu när du har lyckats, som du fick utskällningar förut. En uppmaning till alla er som har skällt på honom, det är också viktigt med positiv kritik.

Kungsbacka är en kommun med valfrihet för barnfamiljerna. En kommun som inte bestämmer över familjerna utan som lämnar beslutanderätten åt dem. Precis som det ska vara. Människor ska få förutsättningar att forma sina liv utifrån deras egna val.

http://www.kungsbacka.se http://larrysoder.blogspot.com

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment