Nätverk mot FRA-lagen

Posted: juli 22nd, 2008 under Allmänt.
Tags: , , , ,

Ett borgerligt nätverk mot FRA-lagen har bildats. Ja, oavsett om man håller med dem om att lagen är fel eller inte, måste man ju hålla med om att det är fel att låta vänsterkartellen göra den till en valfråga. Därför har de nog rätt i att beslutet måste rivas upp. Man får nog försöka hitta ett annat sätt att leta efter terrorister. Ibland är det bättre att bita i det sura äpplet och erkänna att man har gjort fel. Det är inte bra att hålla fast vid det man har gjort till varje pris. Så regeringen ska kanske lyssna på oppinjonen i detta fall.

www.dagen.se www.dn.se

2 Comments »

 1. Jag saknade MUF-ordförande Niklas Wykman och han vill inte godkänna/publicera frågan på sin blogg fast jag ställer en ganska rimlig fråga.

  Jag tar det här i stället.

  Ulf Wykman skriver:
  ”I dag skriver flera borgerliga politiker om sitt motstånd mot FRA-lagen. Hurra för det!

  Själv är jag helt övertygad om att det inom borgerligheten snarare skulle behövas ett nätverk för FRA-lagen. Vi som är emot är i kraftig majoritet.”

  Jag frågar Niklas Wykman:
  FRA-lagen har ett redan ett starkt nätverk som består av Reinfeldt, Björklund, Olofsson, Hägglund, Tolgfors och Åkesson. Därför behövs alla goda krafter mot FRA-lagen. Kan du inte på ett seriöst sätt svara varför du inte kunde vara med på artikel där det lanseras en borgerlig grupp för att stoppa FRA-lagen? Orkar du inte ta kampen?

  Comment by Alliansväljare mot FRA — 22 juli 2008 @ 12:57

 2. Jag förstår inte riktigt vad du skriver. Känns som om jag missar halva meningen med vad du skriver. Är det verkligen en valfråga de har det som? Är det val nu? eller är det deras åsikt om vad de tycker?

  Comment by Micaela — 15 augusti 2008 @ 23:00

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment