Andra halvlek för alliansen

Posted: oktober 5th, 2008 under Allmänt.
Tags: , , , ,

 De gillar att använda sig av fotbollstermer, men oavsett det så gör de helt rätt. De går redan nu in i nya förhandlingar för att få fram ett regeringsunderlag för nästa val. Och jag är också övertygad om att det är helt rätt. Det kommer att bli en ny period för alliansen. Det är bara en sak som måste justeras. Alliansen måste få fler kristdemokrater. Då blir det en bra regering för Sverige.

Nu ska partiledarna träffas här i Halland, i Varberg läser jag på Dn. Ska bli intressant och se vad som kommer ur det. Många stora och tunga reformer är ju nu gjorda och de två återstående åren av denna perioden kan användas till förbättringar för folket. Det gäller precis som när det handlar om pensionärerna, vi ska sattsa på de med de lägsta inkomsterna och de med de minsta marginalerna. Det är just därför som det är så viktigt att Kristdemokraterna blir starkare i regeringen efter nästa val. För det är med vår politik som de svaga grupperna blir sedda. Det behöver vi också bli bättre på att komunisera till  väljarna.

dn debatt

1 kommentar »

  1. LO manifesterar mot regeringens politik i Brunnsparken i Varberg den 20 oktober klockan 18.45. http://www.vastsverige.lo.se

    Comment by Anders — 17 oktober 2008 @ 12:57

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment