Äldre trakasseras i Fjärås

Posted: januari 27th, 2009 under Allmänt.
Tags: , , ,

Det står idag i Norra Halland, att äldre i Fjärås blir trakasserade av ungdomar. De kastar saker på deras fönster och de äldre känner sig hotade när de går ut. Är det inte bedrövligt? Ska äldre inte kunna ta en promenad och ska de inte kunna bo kvar i Fjärås för att några korkade ungar beter sig så?

Var finns deras föräldrar? Det är klart att man inte alltid vet vad barnen gör, men man borde väl ha lärt sina barn lite vanligt folkvett. Lite bus kan nog alla tåla, men inte att bli trakasserad. Ingen ska behöva stå ut med det.

Man vill gärna tro att det ska vara trevligt och tryggt att bo på landet. Det är det nog egentligen här i Fjärås, men det behövs att föräldrar tar sitt ansvar och kollar upp vad deras barn gör. Vuxna behövs ute på nattvandring och då inte bara de som brukar göra det. Alla föräldrar med barn som börjar bli stora och är ute på kvällarna och nätterna måste lämna den sköna soffan och ge sig ut. Det är lätt att vara bekväm och tänka att mina barn gör inget farligt, men kan man verkligen vara säker på det? I så fall hade väl inte dessa äldre varit rädda? Då hade det inte funnits några ungdomsgäng som drev omkring och trakasserade sina medmänniskor.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment