Göran Hägglund hos Movement

Posted: februari 28th, 2009 under Allmänt.
Tags: , ,

I går var Göran Hägglund här i Halland. Han invigde ortopedsjukhuset Movement´s röntgenavdelning. Ett trevligt initiativ av dem att be Göran göra det. Det var en hel del folk och det var en stor dag för Movement.

Det är riktigt roligt att se hur de har lyckats bygga upp sin verksamhet. Det är som ett litet sjukhus de har. Ett bra komplement till landstinget. Det borde finnas fler sådana verksamheter för att öka tillgänligheten och valfriheten för invånarna. När Movement startade 2004 var de fem personer, nu är det 55 anstälda. Det är bra jobbat.

Göran hann med mer än att inviga, vi fick tillfälle att tala med honom förmiddagen. Först träffade han alliansledningen i Halmstads kommun och sedan alliansen i landstinget. Det var mycket uppskattat av alla och det är roligt att dessa tillfällen att träffa en minister och partiledare.

Tack Göran för en givande och trevlig dag i Halland.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment