Vita käppens dag 2

Posted: oktober 15th, 2009 under Allmänt.
Tags: , , , ,

Jag tror att det blev en ganska lyckad manifestation i Kungsbacka. Vi samlades några från SRF’s lokalavdelning vid resecentrum och två av lokaltidningarna kom dit. Vi tycker också att det var riktigt roligt att vi fick med en av de politiska höjdarna i kommunen.

Tack Larry Söder för att du tog dig tid och kom och gick med vit käpp i staden. Det är nog det bästa sättet att en känsla för hur det är att inte se. Det blir också lättare att tänka till det som är problematiskt för oss, när du nästa gång är med och beslutar om en ny plan.

Vi ska inte klaga att det inte var fler av politikerna som tog sig tid, utan vi glädjer oss över att det finns en som visar att han tycker dessa frågor är viktiga.

Larrys blogg:

http://larrysoder.blogspot.com

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment