Karin Perers C i kyrkomötet

Posted: oktober 20th, 2009 under Allmänt.
Tags: , , ,

Klicka på länken här nere och läs om nomineringsgrupperna i kyrkomötet. Där får ni ett tydligt exempel på hur fel det är med att partier fortfarande finns med.

Karin Perers som är gruppledare för centerpartiet i kyrkomötet säger att de ju måste föra vidare den stafettpinne partiet har lämnat över från riksdagen. Ett otroligt märkligt påstående. Det visar bara att centern fortfarande ser kyrkan som en del av staten.

Nej det är inte bra att riksdagspartierna finns i kyrkomötet. De borde ha röstats bort helt och hållet. Det är inte rätt att partiprogramen blir viktigare än bekännelseskrifterna. Om man har den åsikten borde man inse att man är på fel plats.

Fram med de politiskt obundna alternativen. Och framför allt Frimodig Kyrka.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=190354

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment