SAAB startar igen

Posted: mars 21st, 2010 under Allmänt.
Tags: , , ,

Tänk vilken tur för hela Sverige att det inte var Sahlin som styrde landet förra året. Då hade staten varit mycket fattigare än idag. Då hade hon nämligen slängt bort åtskilliga miljarder på en bilfabrik. En bilfabrik som nu åter rullar igång utan Sahlins miljarder.

Man kan fråga sig var hon skulle ha tagit pengarna. Vem skulle ha blivit utan? Det kunde ha varit vården. Då hade vi fortfarande haft de långa köerna. Eller så hade det varit kommunerna, som då kanske hade varit tvugna att försämra äldreomsorgen. Ja det finns självklart andra områden som skulle kunnat ha varit förlorarna på en s-styrd politik, men nu slipper vi fundera mer på det. SAAB finns kvar och statens pengar är inte bortkastade.

Det som är mest förvånande är att Sahlin inte tvekar att ta bort alla de jobb som kommit ur Rut-avdraget. Det handlar om väldigt många jobb, men om de rödgröna vinner valet så får de åter bli arbetslösa eller jobba svart. Det är svårt att förstå hur de tänker. Därför är det bäst att inte låta de vinna.

http://www.gp.se/ekonomi/1.335737-saab-borjar-bygga-bilar-igen

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment