Centern har ändrat sig

Posted: april 22nd, 2009 under Allmänt.
Tags: , , ,

Nu kanske det snart kan bli självklart att alla ska få vård. Nu har nämligen centerpartiet ändrat sig om de papperslösa flyktingarna. Tydligen har deras partistyrelse beslutat sig för att även papperslösa har den rätten.

Det är märkligt att detta ska vara ett problem. Alla som har behov av vård ska naturligtvis få det. Detta har vi kristdemokrater tyckt länge och nu kan vi kanske tillsammans med fp och c övertyga moderaterna om det riktiga i denna inställning.

Jag har drivit denna fråga i Halland och jag har fått svaret att det fungerar här. Ingen som är i behov av vård blir utan. Alla tas emot här och kan man inte betala, så skrivs vårdskulden av. Men jag har också lovat att hålla koll på det och om det framkommer att det inte fungerar, kommer vi att ta upp frågan igen.

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment