Tuffare Kungsbacka

Posted: juni 8th, 2009 under Allmänt.
Tags: , , ,

Ja, han har rätt där Larry. Kungsbacka kan nog bli lite tuffare när det gäller att få saker hit. Pendeltågstationerna är ett bra exempel. Det är ju märkligt att det ska ta så lång tid och nu kanske inte ens bli av. Vi behöver tåget för att klara av att minska bilpendlandet till Göteborg. Men för att människor ska åka tåg behövs stationer där människor bor. Så att tuffa till diskussionen med banverket är en bra ide. Vi kan ju inte bara vara med och betala det andra har mytta av. Vi måste också få pengar till det som är till nytta för oss och i detta fall också bra för klimatet.

http://larrysoder.blogspot.com/2009/06/bli-tuffare-kungsbacka.html

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment